Palmvrienden blogs voor beginners

Wat is een weblog?

Een weblog is een website waar regelmatig nieuwe berichten aan worden toegevoegd. Deze berichten worden in een lijst op chronologische volgorde gesorteerd. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Wat Palmvrienden blogs zo uniek maakt is dat het eerste deel van uw berichten ook op de hoofdpagina van Palmvrienden.net verschijnt. Zo hebt u meer kans dat mensen aan uw weblog een bezoekje brengen.

Een Palmvrienden weblog bestaat uit twee delen:

  1. Het weblog dat iedereen via internet kan bezoeken Deze website vindt je op palmvrienden.net/naamvanjeweblog Dit stuk van je website is voor iedereen zichtbaar.
  2. Het controlepaneel van je weblog. Het is de cockpit achter de schermen waar jij je website mee bestuurt en is dus niet door de bezoekers van je weblog zichtbaar. Je kan inloggen op het controlepaneel via palmvrienden.net/naamvanjeweblog/wp-admin Op deze pagina moet je je gebruikersnaam en je wachtwoord ingeven dat je tijdens de registratie hebt ontvangen.

Als u iets niet weet kan u dit terug vinden op de help pagina ofwel stuurt u een berichtje met je vraag. We helpen je met plezier verder!

Zie ook: