door Rob op 02 mei 2021 22:41
Inmiddels heb ik dat ook voor elkaar Bonne - ik had zelfs meer dan 20 min of meer rijpe citroenen hangen aan de citrus toen ie uit de stalling kwam.
Niet al te sappig, maar je kan niet alles hebben.
Ik heb de helft gebruikt in de keuken, en van de rest gerookt citroenzout gemaakt (erg lekker op vis van de BBQ)
Wat het geheim is weet ik niet...ze gaan hier gewoon vrij laat de stalling in op +/- 0°, houden hun blad zonder al te veel problemen en gaan in maart/april weer buiten.
Wat gebruik je voor bemesting op die citroenen?
08/09, -14.7°C__14/15, - 3.6°C__20/21, -9.1°C
09/10, -10.0°C__15/16, - 5.9°C__21/22, -5.2°C
10/11, - 7.9°C__16/17, - 7.9°C__21/22, -6.9°C
11/12, -14.7°C__17/18, - 8.3°C__22/23, -7.1°C
12/13, - 7.9°C__18/19, - 7.5°C
13/14, - 0.8°C__19/20, - 2.8°C