door Rob op 12 maart 2012 23:29
plasta schreef:Nu al een BBQ gehad, wow je laat er echt geen gras over groeien, Rob
Morgen ga ik hier ook al wat naar buiten slepen.
Raymond
Yep, lekker vroeg. Die BBQ in maart begint een traditie te worden; hij luidt hier min of meer het voorjaar in.
Ik bedacht me dat een BBQ meerdere functies had: het vocht van de winter uitstoken, een uurtje of wat in de tuin zijn, en vast overpeinzen wat dit jar nu weer te doen, en voorkomen uren in de keuken te staan voor mijn betere helft en haar verjaardagsvisite

.
Note dat het BBQ sezieon hier vrij lang is : de laatste BBQ van het seizoen is hier (meestal) op oudejaarsavond ....
vwb het naar buiten zetten: voorlopig alles eruit dat -3/-5 kan hebben. Alle minder harde spul zal snel volgen. Temperatuur gistermiddag buiten in de warmste en koudste plek 13 en 29°C...

08/09, -14.7°C__14/15, - 3.6°C__20/21, -9.1°C
09/10, -10.0°C__15/16, - 5.9°C__21/22, -5.2°C
10/11, - 7.9°C__16/17, - 7.9°C__21/22, -6.9°C
11/12, -14.7°C__17/18, - 8.3°C__22/23, -7.1°C
12/13, - 7.9°C__18/19, - 7.5°C
13/14, - 0.8°C__19/20, - 2.8°C